Результативність маркетингової промоції в освітніх послугах в Польщі - Сулковський, Л.; Гаврись, Я. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Наведено результати маркетингових досліджень ефективності складових маркетингових комунікацій у сфері вищого недержавного шкільництва. Іn clause the results of marketing researches of efficiency of components of the marketing communications in sphere of high, comprehensive schools are submitted.