Інтерполяційні операторні поліноми на Гільбертовому просторі - Демків, І. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Встановлено необхідні та достатні умови інтерполяційності операторного поліному типу Ньютона, який не вимагає виконання правила підстановки. Знайдено залишковий член побудованого полінома. Установлены необходимые и достаточные условия интерполяционности операторного полинома типа Нютона, для которого не требуеться выполнения правила подстановки. Найден остаточный член построенного полинома. Necessary and sufficient conditions for polynomial to be interpolational operator polynomial of Newton type which does not need the substitution rule to be applied are established in this paper. The remainder term of the polynomial constructed is found.
Интерполяционные операторные полиномы на Гильбертовом пространстве
Interpolation operator polynomials on Hilbert spase
Keywords: інтерполяційний поліном; континуальні вузли; залишковий член; interpolation polynomial; continual knot; remaining member; интерполяционный полином; континуальные узлы