Основні напрями маркетингових досліджень на вітчизняних підприємствах - Дубдєлова, А. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Визначено особливості та роль маркетингових досліджень у системі менеджменту підприємства. Запропоновано предметні напрями організації та проведення маркетингових досліджень на вітчизняних підприємствах. Features and a role of marketing researches in system of management of the enterprise are determined. Subject directions of the organization and carrying out of marketing researches at the domestic enterprises are offered.