Управління розвитком підприємства на основі побудови функціоналів якості - Семчук, Ж. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Введено комплексний інтегральний показник та функціонали якості для моделювання соціально-економічного розвитку підприємства з урахуванням підсистем управління якістю та управління людськими ресурсами. Запропоновано методику відносної оцінки ефективності процедури оптимізації моделі управління якістю організації (фірми) з урахуванням витрат на соціальну сферу. A complex integral index and functional of quality is entered for the design of processes of socio-economic development of enterprise taking into account the subsystems of quality management and management by human capitals is entered. The method of relative estimation of efficiency of procedure of optimization of case frame by quality of organization (firms) taking into account charges on a social sphere is offered.