Струми короткого замикання асинхронізованого турбогенератора в різних режимах роботи - Міняйло, О. С.; Покровський, К. Б. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2001)
Наведені характеристики струмів короткого замикання асинхронізованого турбогенератора залежно від часу, зовнішнього опору та вихідного режиму роботи. The work is devoted to questions of short circuit currents levels of doubly-fed wound rotor generator from time, regimes and external resistance.