Інтелектуальна система аналізу результатів пошуку та просування сайтів у пошукових системах - Кісь, Я. П.; Кушнірчук, І. Б. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Запропоновані методи та механізм функціонування інтелектуальної системи аналізу результатів пошуку та просування сайтів у пошукових системах. In the article propose method and mechanism of functioning the intellectual analysis of search results and website promotion in search engines.
Keywords: пошукова оптимізація; просування сайтів; інтернет; пошукові системи; сайт; ранжування Google; search engine optimization; site promotion; internet; search engines; site; Google rankings