Алгоритми кодування інформації за допомогою числових в"язанок - Різник, О. Я.; Юрчак, І. Ю.; Парубчак, В. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2008)
Розглянуто подання чисел на основі числових в'язанок для кодування інформації. Розглянуто ефективність монолітного коду за евристичними оцінками. Розроблено методику побудови кодових комбінацій чисел на основі теорії числових в’язанок, що уможливлює подання кодових комбінацій чисел у вигляді монолітного коду. In the article presentations of numbers are examined on the basis of numerical bundles for conducting of code of information. The considered efficiency of monolithic code is after heuristic estimations. Developed method of construction of codes combinations of numbers on the basis of theory of numerical bundles, that enables presentation of codes combinations of numbers as a monolithic code.