Особливості використання сповільнювачів тужавіння при виробництві гіпсових сухих сумішей - Соболь, Х. С.; Терлига, В. С.; Хіта, О. С. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Наведено результати досліджень впливу сповільнювачів тужавіння різних типів на властивості гіпсових будівельних сумішей, а також ефективність використання тари під час виробництва цієї продукції. The investigations results of influence of different hardening retarders on the behavior of gypsum building mixtures as well as the efficiency of the containers usage in this production area are presented.
Keywords: сповільнювачі тужавіння; гіпсові будівельні суміші; hardening retarders; gypsum building mixtures