Розвиток бюджетного менеджменту в Україні - Лисенко, Олена (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Метою даного дослідження є аналіз актуальних проблем розвитку бюджетного менеджменту й вироблення рекомендацій щодо вдосконалення процедур і технологій системи бюджетного менеджменту.
Keywords: бюджетний менеджмент; управління бюджетом; бюджетний процес