Підвищення точності при добуванні квадратного кореня за допомогою аналогового перемножувача напруг - Біщаник, Н.; Вітер, О.; Вітер, Ю. (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Запропоновано метод корекції похибки, що виникає при добуванні квадратного кореня за допомогою аналогового перемножувача напруг, який полягає в компенсації вихідної напруги зміщення, а також напруг зміщення по входах аналогового перемножувача напруг. Предложен метод коррекции погрешности, возникающей при извлечении корня квадратного, с помощью аналогового перемножителя напряжений, который состоит в компенсации выходного напряжения смещения, а также напряжений смещения по входам аналогового перемножителя напряжений. The method of correction of error is suggested. It plant of compensation output offset voltages, feedthrough X and Y of analogue voltage multiplyer. The analogue voltage multiplyer use for sqier rooting.