Ефективне управління фінансами за допомогою впровадження системи фінансового контролінгу - Дзьоба В. Б. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Розглянуто основні етапи організації системи фінансового контролінгу на підприємстві, визначення фінансового контролінгу, проблеми організації управління фінансами підприємства, використання системи фінансового контролінгу на підприємстві. In the article the basic stages of organization of the system of financial контролінгу are considered on an enterprise, determination of financial контролінгу, problems of organization of financial management of enterprise, use of the system of financial контролінгу on an enterprise.