Формування мікросередовища роздрібного ринку електроенергії - Косар, Н. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Розглядаються специфічні чинники формування мікросередовища роздрібного ринку електроенергії, які мають істотний вплив на виробничо- господарську діяльність енергопостачальних компаній. The specifîc factors of formation microenvironment of the région retail market, which influences on production and economic activities of the electric power supplying company are considered in this article.