Аналіз студентського досвіду в контексті забезпечення університету актуальною експертною інформацією - Березко, Олександр; Зуб, Христина (Видавництво Наукового товариства ім. Шевченка, 2017)
Проаналізовано етапи здобуття студентського досвіду з метою подальшого розроблення методів та засобів його акумуляції для використання в управлінні вищим навчальним закладом.

We consider the stages of student experience gaining for the further development of methods and means of its accumulation and usage for decision making in universities.
Keywords: студенти; випускники; університет; студентський досвід; students; alumni; university; student experience; 004.9