Організаційно-педагогічні формування системи інтегрованих знань студентів як передумови підвищення їх фахової компетенції - Дольнікова, Л. В.; Цубов, Л. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Наведено результати аналізу сучасних інноваційних підходів щодо модернізації освітньої діяльності, як передумови формування фахової компетенції. Наведено результати аналізу сучасних інноваційних підходів щодо модернізації освітньої діяльності, як передумови формування фахової компетентності, намагання розкрити необхідність інтеграції змісту фундаментальних дисциплін у вищій школі, як вагомого і ефективного засобу систематизації знань. The results of the analysis of modern innovative approaches are presented. They are concerned to the updating of the educational activity as the preconditions of forming of specialty competence, attempts to reveal the necessity of the content of integration of the fundamental discipline at higher school as considerable and efficient means of knowledge systematization.
Organizational and pedagogical formation of student integrated knowledge system as preconditions of increasing of their professional competence
Keywords: інтеграція; систематизація; система; елементи; фундаментальна підготовка; фахова компетенція; integration; systematization; system; elements; fundamental preparation; professional competence