Сутність та особливості зворотнологістичного управління підприємствами сфери послуг - Войтович, С. Я. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Основну увагу приділено проблемі регулювання акумуляції інвестиційного ресурсу корпоративного сектору за рахунок внутрішніх фінансових джерел. Висвітлено та проаналізовано вітчизняний та іноземний досвід інвестування за рахунок внутрішніх фінансових ресурсів. In the article basic attention is spared the problem of adjusting of accumulation of investment resource of corporate sector due to internal financial sources. Domestic and foreign experience of investing is reflected and analysed due to internal financial resources.
Essence and features of back-logistic management of service business enterprises
Keywords: інвестиції; корпоративний сектор; інвестиційні ресурси; внутрішні джерела фінансування; іnvestments; corporate sector; investment resources; internal sourcings