Скульптура жінки, яка стоїть на колінах і обіймає хрест. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
На світлині — високий постамент, увінчаний хрестом, зліва біля підніжжя хреста лежить скульптура черепа, справа — скульптура жінки, яка стоїть на колінах і обнімає хрест. Станом на 1987р. надгробок пошкоджений. Рамена хреста з барельєфом Святої Родини стоять біля постаменту.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, скульптури, скульптура жінки, рамена хреста, барельєф, Свята Родина, надгробок, могила.