Економіко-математичне моделювання цільової підсистеми системи екологічного менеджменту лісогосподарського підприємства - Лебедевич, С. І.; Мамчин, М. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Відображено результати дослідження можливостей економіко-математичного моделювання цільової підсистеми системи екологічного менеджменту лісогосподарського підприємства. Визначено складові компоненти цільової системи екологічного менеджменту та показники оцінки корисного ефекту продукції. Наведено економіко- математичну модель задачі технічної підготовки виробництва. Зазначено напрямки подальших досліджень.

The research results in relation to the economic-mathematical design of having a special purpose subsystem of the forest enterprise ecological management system are represented. The compound components of target system of ecological management and parameters of an estimation of useful effect of production are determined. The economic-mathematical model of the task of production’s technical preparation is resulted. The direction of subsequent researches is marked.
Keywords: 504.06; 658