Еволюція планувальної організації іконостасів українських храмів XVII–XIX ст. - Оляніна, С. В. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2006)
Проаналізовано динаміку еволюції планувальної організації іконостасів в українських храмах XVII–XIX ст. Центральної та Лівобережної України.