Використання геоінформаційних технологій для картографічного забезпечення актуальними даними лісового господарства - Барладин, А.; Скавронский, В.; Скляр, О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2010)
Визначено особливості підготовки й актуалізації картографічних матеріалів, необхідних для раціонального ведення лісового господарства в Україні. Розглянуто проблематику розроблення й впровадження геоінформаційного підходу до відновлення планово- картографічних матеріалів на основі використання матеріалів аерофото- і космічної зйомки й використання сучасних ГІС для забезпечення завдань лісового господарства. Определены особенности подготовки и актуализации картографических материалов, необходимых для рационального ведения лесного хозяйства в Украине.Рассмотрено проблематику разработки и внедрения геоинформационного подхода к обновлению планово-картографических материалов на основе использования материалов аерофото- и космической съемки и использования современных ГИС для обеспечения задач лесного хозяйства. The features of preparation and actualization of cartographic materials for providing of rational development of forestry in Ukraine are defined in the article. Problems of development and integration of GIS-technologies for update of cartographic materials based on using of materials of aerial and space photography and modern GIS for providing of tasks of forestry are explored.
Использование геоинформационных технологий для картографического обеспечения актуальными данными лесного хозяйства
Using GIS-technologies for cartographic providing of forestry by actual data
Keywords: геоінформаційні технології; лісове господарство