Вироблення національної автомобілевої наукової термінологіїв 20-30-і роки ХХ століття - Нікуліна, Н. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2004)
Статтю присвячено дослідженню національної автомобільної терміносистеми, творення якої в Україні розпочалося завдяки систематизованій термінографічній роботі Інституту української наукової мови Академії наук.

The article is dedicated to the analysis of the national automobile system, whose creation in Ukraine was started due to the systematic terminographical work of Ukrainian Language Institute of Science.
Keywords: 811.161.2; 001.4