Інтегральні рівняння аналізу нестаціонарних електричних систем - Верлань, А. Ф.; Ситник, О. О.; Ключка, К. М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2009)
Розглянуто можливість дослідження параметричних систем із застосуванням інтегральних рівнянь Вольтерри другого роду. Особливістю є те, що пропонується така форма інтегрального рівняння, яке визначає не невідомий відгук, а деякий еквівалентний вхідний сигнал. Possibility of research of the time-varying systems with the use Volterra integral equations of the second kind are considered. That is a feature, that such form of integral equation which determines a not unknown response is offered, and some equivalent entrance signal.