Cутність і особливості становлення соціально-правової держави - Хома, Наталія (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2003)
Аналізуються основні характеристики соціально-правової держави. Акцентовано увагу на перевагах та недоліках цієї теорії. The main characteristics of social legal state are analyzed. Attention is paid to advantages and defects of this theory. The first principles of social state are selected.