Вартість, створювана у мережі фірм - Васелевські, М. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2007)
Досліджено передумови створення вартості в мережах організацій. Ідентифіковано чинники оцінки мереж вартості та здійснено їх класифікацію на підставі таксономії Тапскотта. Наведено короткі описи кожного з типів мереж з указанням механізмів їх формування і діяльності. Вказано найбільш придатні сфери економіки для впровадження концепції мережі вартості та цілі розвитку вартості мережі. Pre-conditions of creation of cost in the networks of organizations are explored. The factors of estimation of networks of cost are identified and their classification is carried out on the basis of Tapscott’s taxonomy. Also the resulted short descriptions of each of types of networks with pointing of machinery of their forming and activity. The indicated most suitable spheres of economy for introduction of conception of network of cost and purpose of development of network of cost .