Підвищення достовірності виявлення рухомих об'єктів охоронними системами - Тишик, І. Я.; Совин, Я. Р. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Подано алгоритми щодо опрацювання у часо-частотній області зондувальних сигналів відповідними охоронними системами сигналізації для підвищення ними достовірності виявлення рухомих об’єктів. Запропоновано структурну схему вейвлет- фільтра для реалізації поданих алгоритмів опрацювання. Algorithms are in-process given to working in the time-frequency area of sounding signals by the corresponding guard signal's systems for the sake of increase by them to authenticity of movable objects exposure. The flow diagram of corresponding wavelet- filters is offered for realization working of the given algorithms.