Технологічні засади забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів - Кравчук, Г. О. (My University, 2003)
Розглянуто проблему забезпечення конкурентоспроможності ковбасних виробів підприємствами Вінницької облспоживспілки та основні напрями її вирішення у поточному періоді. The problem of sausage wares’ rival ability maintenance by enterprises of Vinnycsa’s regional consumer society and main directions of its solution during the running period are considered.