Моральні цінності у житті сучасної людини - Сторожинська, Зоряна (Ліга-Прес, 2016)
В статті розглядається тема моральних цінностей у житті сучасної людини; яке значення має це для людини, чи впливає це на ділове спілкування і розвиток бізнесу, яку роль посідають цінності у житті людини.