Експлуатаційний стан та способи підсилення замонолічених стиків плити мостового полотна збірних залізобетонних бездіафрагмових пролітних будов - Рачкевич, В. С.; Кваша, В. Г.; Тузяк, А. А. (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Описано конструкцію, експлуатаційний стан та способи підсилення поздовжніх замоно-лічених стиків між балками збірних залізобетонних бездіафрагмових пролітних будов. The design, operational status and methods of longitudinal reinforcement monolithic joints between precast concrete beams without diaphragm span structures are described.
Keywords: збірні залізобетонні бездіафрагмові пролітні будови; мостове полотно; залізобетонний стик; підсилення; поперечні діафрагми; precast concrete span structures; bridge linen; reinforced-concrete joint; strengthening; cross diaphragms