Вплив фізико-хімічних факторів на процес сорбції іонів міді клиноптилолітом - Одноріг, З. С.; Мальований, М. С. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2000)
Досліджено процес сорбційного очищення стічних вод від іонів міді, а також особливості хімічної і термічної обробки зразків клиноптилоліту Сокирницького родовища в статичних умовах. The process of sorption purification of waste waters from copper is investigated. Peculiarities of chemical and temperature treatment of the samples of Sokirnitsa clinoptilolite rocks are studied in static conditions.