Про раціональне застосування комплектів машин під час виконання монолітних залізобетонних реконструктивних робіт в умовах малооб´ємності - Гавриляк, А. І.; Гавриляк, А. С.; Крет, І. З. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2000)
Наведені рекомендації про застосування комплектів машин під час виконання малооб´ємних монолітних залізобетонних робіт, при цьому вказано раціональні організаційно технологічні схеми їх виконання.