Економічні зв’язки польських та російських панівних класів Російської імперії напередодні Першої світової війни - Морушко, О. О. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2011)
Проаналізовано основні економічні і політичні чинники об’єднання польського та російського капіталів в Російській імперії напередодні Першої світової війни. Розкрито причини проросійської орієнтації частини польського суспільства у Першій світовій війні. Has been analyzed fundamental economic and political facts, consolidated Polish and Russian capital in Russian empire on the eve of the First World War. Was revealed main reasons adherent Russian orientation the part of Polish society in the First WorldWar.