Удосконалення управління інноваційною діяльністю підприємств харчової промисловості в Україні - Музика, В. С. (Видавництво Львівської політехніки, 2010)
Досліджено розвиток інноваційної діяльності на підприємствах харчової промисловості України. Наведено основні чинники, що негативно впливають на інноваційний розвиток харчової промисловості та його управління. Проаналізовано фактори впровадження інновацій на підприємствах та запропоновано заходи щодо вдосконалення управління інноваційною діяльністю. In the article investigational development of innovative activity is on the enterprises of food industry of Ukraine. The factors of introduction of innovations are analysed on enterprises and measures are offered on perfection of management innovative activity.
Keywords: інновації; інноваційна діяльність; харчова промисловість; innovations; innovative activity; food industry