Методика розрахунку електромагніту маятникового вібратора двигуна - Білоус, Б. Д.; Krzyżak, S. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Висвітлено результати моделювання динаміки двигуна з маятниковим вібратором за силового збурення. Запропоновано методику розрахунку електромагніту маятникового вібратора двигуна. Article highlights the results of modeling the dynamics of the pendulum motor vibrator in force disturbance. The proposed method of calculation electromagnet pendulum vibrator motor.