Технологія зведення просторових структурно-вантових сталезалізобетонних конструкцій - Гасій, Г. М.; Дяченко, Є. В. (Видавництво Львівської політехніки, 2013)
Висвітлено особливості потокової організації виконання робіт під час монтажу структурно-вантових конструкцій покриття. Наведено склад комплексного процесу виконання робіт. Проаналізовано складові потоки. Article focuses on the installation conditions for structural-cabling covering structures with straight flow method of works organization.
Keywords: потокова організація будівництва; структурно-вантові конструкції покриття; сталезалізобетон; flow method of construction; structural-cabling covering structures; steel reinforced concrete