Розрахунок густини електронних станів кремнію методом псевдогрінових функцій - Собчук, І. С.; Сиротюк, С. В.; Sobchuk, I. S.; Syrotyuk, S. V. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2005)
Запропоновано новий ефективний підхід до інтегрування електронного енергетичного спектра за зоною Бріллюена за допомогою наближення поліномами Чебишова. Метод використовується для розрахунку електронної густини в кремнії. Порівняння отриманих результатів з виявленими експериментально показує ефективність вибраного підходу.

The new efficient approach to the integration over Brillouin zone by means of an energy band spectrum approximation with Chebyshev polynomials. The suggested method has been applied to evaluation of the electronic density of states in silicon. The comparison to experimental results show the efficiency of this approach.
Calculation of density of states in silicon a method of pseudo green’s function
Keywords: 537.311.322