Могила родини Саравеллі. - Шишка, Олександр Володимирович (My University, 1987)
Могила родини Саравеллі. Поховані: Йозеф Саравеллі (1804-1840). Домініка Саравеллі (пом. 1839). Надгробок — дворівневий постамент з барельєфами двох урн, оповитих вінками. Постамент увінчаний ще двома урнами, що покриті флером, до яких схилився чоловік, який витирає сльози. Автор скульптури — Пауль Ойтелє. Поле №7.
Keywords: Львів, Личаківський цвинтар, Саравеллі Йозеф, Saravelli Józef, Саравеллі Домініка, Saravelli Dominika, скульптура, Пауль Ойтелє, Paul Eutele, надгробок, могила.