Регресійний аналіз залежності між вертикальним розчленуванням рельєфу, морфоструктурами та сучасними рухами земної поверхні - Сидоренко, В.; Куліковська, О. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2009)
Створено регресійні моделі зв’язку між геологічною будовою зони Криворізько-Кременчуцького глибинного розлому та сучасними вертикальними рухами земної поверхні. The regressive models of communication are created between the geological structure of zone of the Krivorozhskо- Kremenchug deep breaking a secret and modern vertical movements of earthly surface.