Електропровідність монокристалів дийодиду свинцю в поляризаційній комірці Вагнера - Калуш, О. З. (Видавництво Національного університету "Львівська політехніка", 2001)
Досліджено електропровідність монокристалів PbJ2 у постійному електричному полі за методом поляризаційної комірки Вагнера. Показано, що при значеннях менших від 0,9 В поляризаційної напруги, прикладеної до комірки (-) Рb/PbJ2/C(+), може бути використана теорія Вагнера. Знайдено повну і електронно-діркову складові провідності монокристалів дийодиду свинцю в області температур 293 - 623 К. The conductivity characteristics PbJ2 single crystals were investigated using the Wagner cell polarization technique. It was found that when the (-)Pb/PbJ2/C(+), cell polarization potential less 0,9 V obeyed the Wagner equation. The determine total and electron-hole conductivity component of lead iodine single crystals in 293-623 K temperature region.
The electrical conductivity of lead iodine single crystals the Wagner polarization cell
Keywords: 541.158