Особливості формування та напрямки реформування комунального податку - Михалевич, П. М. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2006)
Розглянуто динаміку надходження комунального податку до бюджету місцевого самоврядування. Досліджено основні проблеми функціонування комунального податку в Україні. Визначено напрямки вдосконалення механізму оподаткування та запропоновано нову методику обчислення бази оподаткування комунальним податком. The article treats the dynamics of the revenues of the communal tax into the local bodies of government. The author studies the basic problems of the function of communal tax in Ukraine. The trends of improvement of the mechanism of the taxation of communal tax is offered.