Нові технологічні процеси – шлях до енергозбереження і захисту довкілля - Ханик, Я. М.; Станіславчук, О. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2004)
Наведено результати розрахунків IІ періоду конвективного сушіння пресованих дріжджів у щільному шарі із змінними параметрами теплоносія та висоти шару матеріалу. Presentation the results investigation of II period’s the konvective drying a presses yeast in unbroken layer material with changing parameters hot air and weight layer of material.