Принципи розроблення веб-сайту сучасного університету: приклад Львівської політехніки - Жежнич, П. І.; Пелещишин, А. М.; Березко, О. Л. (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Розглянуто загальні принципи розроблення веб-сайту сучасного університету на прикладі комплексного веб-сайту Національного університету “Львівська політехніка”. General principles of modern university’s website development is considered as well as Lviv Polytechnic National University complex website case study.
Keywords: WWW; університет; веб-сайт; website; university