Вивчення твердих нафтових відкладів методом диференційно-термічного аналізу - Хлібишин, Юрій; Антонишин, Василь (Видавництво Державного університету “Львівська політехніка”, 2000)
Методом диференційно-термічного аналізу досліджено та порівняно тверді вуглеводні, які містяться в твердих нафтових відкладах та озокериті. Встановлено подібність температурних властивостей порівнюваних зразків. Також вивчено вплив хімічного складу твердих вуглеводнів на їх термічні властивості.

The comparative characteristics of hard hydrocarbons, which are contained in solid oil residues and ozoceryte have been investigated by method' of the differential-thermal analysis. The likeness of thermal properties for compared samples was determined. Influence the chemical composition of hard hydrocarbons upon their thermal properties has been studied.
Keywords: 666.521.7