Проектна діяльність у системі підвищення професійної майстерності викладача вищого навчального закладу - Мачинська, Наталія Ігорівна (Видавництво Львівської політехніки, 2011)
Подається визначення поняття "проектна діяльність"; розглядаються суть і завдання проектної діяльності, історичні передумови її виникнення та розвитку.