Комп’ютерне моделювання флікер-ефекту - Дмитрієва, О. М.; Левшов, О. В.; Цигапкова, Н. В. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуто чисельні методи розрахунку доз флікера напруги. Наведені рекомендації щодо вибору кроку дискредитації і тривалості імітації коливань напруги. Ефективність методів проілюстровано на прикладі дугової сталеплавильної печі. It was considered numerical methods of the calculation of dozes of the flicker of voltage. It was given recommendations for option a step of discretization and duration of the imitation of the voltage fluctuation. The effect of these methods was illustrated by means of an example of arc steel furnace.