Проблеми оцінювання зовнішньополітичної діяльності нової незалежної держави і трансформаційного суспільства (політико-теоретичний, стратегічний та фінансово-економічний аспекти) - Беззуб’як, Мирослав (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Статтю присвячено теоретичним засадам та практичним аспектам оцінки зовнішньополітичної діяльності нової незалежної держави і трансформаційного суспільства. Розглянуто теоретико-методологічний апарат такої оцінки та розроблено низку прикладних рекомендацій щодо стратегічно-планувального та фінансово-економічного вдосконалення зовнішньої політики держави і суспільства з означеним статусом. The article is devoted to theoretical approaches and practical aspects according to which the foreign policy of new independent state and transitional society should be evaluated. The practical recommendations as to strategy-planning and financial-economic improvement of foreign policy activity of state and society in this status are elaborated.