Принципи побудови високоточних дросельних синтезаторів газових сумішей - Теплюх, З. М. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2006)
Розроблено принципи побудови синтезаторів, які забезпечують високу точність задання концентрацій компонентів і можуть бути використані в системах метрологічного забезпечення газоаналітичної апаратури. In the article the principles of synthesizer construction for providing high accuracy of concentration components assignment and using in measurement assurance systems of gasanalytical apparatus are offered.