Синтез структуры цифровой высокоточной следящей системы оптического прибора - Задорожный, И. С.; Задорожный, В. И.; Задорожный, Ю. И. (Видавництво Національного університету «Львівська політехніка», 2003)
Розглянуті питання дослідження і вибору структури алгоритмів і синтезу коригуючих пристроїв при проектуванні високоточних цифрових слідкуючих систем оптичних приладів. Запропонована методика синтезу, яка допоможе на стадії ескізного проектування визначитися з алгоритмами коригуючих пристроїв, періодом дискретності та коефіцієнтами корекції. Questions of research and choice of structure of algorithms and synthesis of correcting devices in case of planning the highexect digital watching systems of scopes are considered. The offered method of synthesis secures on the stage of the preliminary planning to be determined with algorithms of correct devices, period of discrete and correction coefficients.