Пошук оптимальної лінійки голомба за проектом Distributed.net - Різник, О.; Кісь, Я.; Гинчак, М.; Нога, А. (Видавництво Національного університету “Львівська політехніка”, 2001)
Розглядається розроблений модифікований алгоритм вибіркових переміщень з пропусками для побудови лінійок Голом ба за проектом Distributed.net, що дає можливість знаходження всіх варіантів лінійок та значного скорочення витрат часу на їх пошук.

in article considers a developed modified algorithm of selective shifts with blanks for Golomh rulers construction for Distributed.net project giving a finding possibility of all of lines variants and considerable time expenses abbreviation on their search.
Keywords: 519.15; 621.372