Інформаційна діяльність ВНЗ України в соціальних середовищах Інтернету - Пелещишин, Андрій; Корж, Роман (Видавництво Львівської політехніки, 2012)
Здійснено аналіз інформаційної діяльності ВНЗ України в соціальних середовищах Інтернету, запропоновано можливі шлях підвищення її ефективності.
Keywords: інформаційна діяльність; віртуальні спільноти; соціальні мережі