Дослідження характеристик контролера доступу до багатоблокової пам'яті - Дунець, Б.Р.; Мельник, А.О. (Національний університет "Львівська політехніка" , кафедра "Електронні обчислювальні машини", 2002)
Запропоновано нарощувану архітектуру контролера доступу до багатоблокової пам'яті для безконфліктного доступу процесорів багатопроцесорної системи до блоків спільної пам'яті. Визначено основні характеристики та їх залежність від вхідних значень параметризації. The scalable architecture of Multiblock RAM Access Controller is proposed. Controller is intended for performing conflict-free access of microprocessors to blocks of shared memory. Main controller characteristics and its relation with parameters of scaling are determined.