Подання діяльності молодіжних громадських організацій України в Інтернеті - Кравець, Р. Б.; Ковалик, Л. П.; Думанський, Н. О. (Видавництво Львівської політехніки, 2014)
Запропоновано створення консолідованого інформаційного ресурсу подання діяльності молодіжних громадських організацій України. Обгрунтовано необхідність створення цього ресурсу та очікувані ефекти від консолідації, а також зображено модель консолідованого ресурсу. Herein is proposed a creation of consolidated information resource for representation of youth organizations in Ukraine. The necessity of the resource creation and the expected effects of consolidation are reasoned, and a model of consolidated resource is illustrated.
Keywords: консолідований інформаційний ресурс; молодіжні громадські організації; інформаційна діяльність; консолідація інформації; consolidated resource; youth public organization; information activities; consolidation of information